In stijl reizen naar Ibiza

In stijl reizen naar Ibiza

Oh, Oh, Ibiza! Dat wordt een mooie reis. Iedereen kent wel iemand die er is geweest, Ibiza is een favoriete vakantiebestemming van menig vakantieganger. Maar waar moet je beginnen? Ibiza is onderdeel van de eilandengroep De balearen, en een goed begin is het halve werk. We kunnen je aanraden om een vakantie te boeken naar de balearen met FTI reizen. In stijl reizen naar Ibiza was nog nooit zo makkelijk! Of je nu lekker wilt opladen en meer naar het spirituele Ibiza wilt of het juist fijn vindt om eens flink uit je dak te gaan in één van de vele clubs, een all inclusive vakantie biedt een mooie basis voor een stijlvolle reis naar Ibiza. En hoe heerlijk is het om je nergens meer zorgen over te hoeven maken, behalve dan over het op tijd verschijnen op het vliegveld? 

Ibiza is een prachtig eiland in de Middellandse Zee dat perfect is voor een stijlvolle reis. Hier volgen enkele redenen waarom we je aanraden om te kiezen voor een all inclusive vakantie naar Ibiza: 

Genoeg activiteiten

Er zijn eindeloze activiteiten en dingen om te doen: er is geen tekort aan activiteiten om jou en je reisgenoten bezig te houden op Ibiza. Je kunt er van alles doen, van zwemmen en zonnebaden tot wandelen en winkelen. Er zijn veel yogastudio’s en heerlijke restaurants op het eiland te vinden.

Het nachtleven

Ontdek het wereldberoemde nachtleven van het eiland. Er is een overvloed aan gave nachtclubs, perfect voor een goede cocktail, maar ook voor de feestgangers onder ons heeft het eiland eindeloze opties te bieden. De beroemdste clubs zijn de Pacha en de Amnesia. Dat moet je toch een keer hebben meegemaakt. En de volgende dag, kan je lekker bijkomen. 

Zon, zee en strand

Wat het eiland garandeert is uitstekend weer: met haar warme klimaat en kristalheldere water is Ibiza perfect om van het buitenleven te genieten. De gemiddelde temperatuur op het eiland is 18-25 graden Celsius, dus perfect voor een zomers uitje. Heerlijk, want met zon, zee en strand heb je verder niet veel nodig. Al houdt dat niemand tegen om toch meer kleding mee te nemen dan nodig. De Ibizastijl is er één op zich, en populair bij veel Nederlanders, dus ook qua cultuurshock zal het meevallen. 

Een prachtig landschap

Vergeet ook niet het prachtige landschap: van ruige bergen tot afgelegen baaien, Ibiza heeft één van de meest schilderachtige landschappen ter wereld. Je raakt nooit uitgekeken op de prachtige landschappen, hoe vaak je er ook komt. Of je nu een ochtend of een avondmens bent, zowel de zonsopgang als de zonsondergang bieden uitzichten om nooit te vergeten.

Dus als je op zoek bent naar een onvergetelijke all inclusive vakantiebestemming, zoek dan niet verder en boek vandaag nog je reis naar Ibiza.