Lanyards bedrukken als promotiemiddel

Lanyards bedrukken als promotiemiddel

Lanyards zijn uitstekende promotiemiddelen voor bedrijven. Door lanyards te bedrukken met uw logo of slogan, kunt u uw merknaam op een effectieve manier onder de aandacht brengen bij een breed publiek. In dit artikel zullen we uitgebreid ingaan op het belang en de voordelen van lanyards als promotiemiddel.

Waarom lanyards bedrukken?

Lanyards zijn praktische accessoires die veel mensen dagelijks gebruiken. Of het nu gaat om medewerkers binnen uw organisatie, deelnemers aan een evenement of klanten, lanyards zijn altijd handig. Door lanyards te bedrukken met uw bedrijfslogo of slogan, creëert u een waardevol promotieartikel dat opvalt en herkenbaar is.

Daarnaast kunnen bedrukte lanyards ook dienen als identificatiemiddel. Bij evenementen worden ze vaak gebruikt als toegangsbewijs of dragen bezoekers er hun persoonlijke badge aan. Dit verhoogt niet alleen de veiligheid, maar biedt ook extra promotiemogelijkheden wanneer de lanyard bedrukt is met uw merknaam.

De voordelen van lanyards als promotiemiddel

Het gebruik van lanyards als promotiemiddel heeft verschillende voordelen. Hieronder benoemen we de belangrijkste:

  1. Zichtbaarheid: Een lanyard met uw bedrijfslogo valt direct op. Het is een tastbaar item dat door mensen gedragen wordt, waardoor uw merknaam constant in beeld is.
  2. Herkenningswaarde: Bedrukte lanyards zijn gemakkelijk te herkennen en onthouden. Wanneer mensen uw logo op een lanyard zien, zal dit direct een associatie met uw bedrijf oproepen.
  3. Bereik: Doordat lanyards veel gebruikt worden in verschillende situaties en settings, bereikt u een breed publiek. Van medewerkers op kantoor tot deelnemers aan een groot evenement, uw merknaam komt overal onder de aandacht.
  4. Praktisch gebruik: Naast promotiedoeleinden hebben lanyards ook een praktisch nut. Mensen kunnen er bijvoorbeeld hun sleutels, ID-kaart of badge aan bevestigen. Hierdoor is de kans groot dat de lanyard regelmatig wordt gebruikt en uw merknaam vaak zichtbaar is.
  5. Duurzaamheid: Lanyards zijn doorgaans gemaakt van stevig materiaal, waardoor ze lang meegaan. Dit betekent dat uw bedrukking langdurig zichtbaar blijft en uw promotieartikel een goede investering is.

Hoe lanyards bedrukken?

Het bedrukken van lanyards kan op verschillende manieren. U kunt kiezen voor een eenvoudige bedrukking met uw bedrijfslogo of slogan, maar ook voor een full-color bedrukking met extra grafische elementen. Het is belangrijk om te kiezen voor een bedrukkingstechniek die zorgt voor een duurzaam resultaat, zodat uw lanyards lang mooi blijven.

Daarnaast kunt u ook andere elementen toevoegen aan de lanyards, zoals een veiligheidssluiting of een afneembare buckle. Hiermee verhoogt u niet alleen het praktisch gebruik van de lanyard, maar creëert u ook extra promotiemogelijkheden.

Laat uw lanyards bedrukken bij BudgetGift.nl. Zij geven u graag advies hoe uw logo het beste op een lanyard kan worden weergegeven. Een vrijblijvend voorbeeld hoort daar natuurlijk ook bij. 

Conclusie

Lanyards bedrukken als promotiemiddel is een effectieve manier om uw merknaam onder de aandacht te brengen. De zichtbaarheid, herkenningswaarde en praktische toepassing maken van bedrukte lanyards een waardevol promotieartikel. Door te kiezen voor de juiste bedrukkingstechniek en eventuele extra elementen, zorgt u ervoor dat uw lanyards langdurig ingezet kunnen worden voor promotionele doeleinden.