Auto leasen in Den Haag

Auto leasen in Den Haag

Ik ben al een tijdje eigen baas. Ik ben mijn eigen bedrijf begonnen en heb al een goed klantenbestand en geweldige medewerkers. Natuurlijk moet ik ook voor deze medewerkers zorgen. Ik heb hierbij hulp. Dit is een heel aardig meisje dat me helpt. Ze heeft mijn leven een beetje makkelijker gemaakt.

Leasebakkie huren

Nu sta ik voor een belangrijke keuze. Ik wil mijn medewerkers graag een bedrijfswagen geven. Ik heb bijvoorbeeld een verhuurbedrijf nodig dat kan helpen. Zo heb ik het opgezocht: korte termijn verhuur en korte termijn verhuur bedrijven. Ik kwam de site van blackertshortlease tegen. Ik lees hier al snel dat korte termijn huurauto’s leuk zijn voor ondernemers. Het gemak van dit verhuurbedrijf is dat alle huurcontracten full operational leases zijn. Dit betekent dat alle tarieven zijn inbegrepen, zoals afschrijvingen, rente en verzekeringen. Daarnaast staat het bedrijf voor persoonlijk akkoord, transparantie en flexibiliteit. Het levert ook zakelijke resultaten op dat ik het contract na een maand kan opzeggen. Er zijn veel soorten merken die gehuurd kunnen worden zoals Audi, Citroen, Ford, Jeep en nog veel meer.

Oude kapot of niet meer naar wens? Je regelt zo een nieuwe

Ik vond ook bepaalde acties op de site en dan heb ik elke maand een korting. Handig, want de werknemer kan ook ontslag nemen en dan kan ik het contract van die huurauto opzeggen. Zelfs als ik meer personeel aanneem, kan ik heel snel nieuwe contracten ondertekenen. Zo kan de collega dezelfde dag nog in een huurauto rijden.

Prijzen opvragen!

Met al deze voordelen heb ik ervoor gekozen om via deze website een huurauto te regelen. Ik zal dit eerst even testen en kijken hoe het gaat met collega’s. Dan kunnen we daar meerdere auto’s huren. Natuurlijk kan ik de perfecte auto kiezen omdat ik de specificaties ook op de website kan zien. Uiteraard kan ik ook een offerte opvragen om de exacte kosten te berekenen

Na lang wikken en wegen heb ik mijn assistent gevraagd dit voor mij te regelen. Ze dacht goed na over welke auto’s het goedkoopst en natuurlijk goed te rijden waren. Op deze manier kan iedere medewerker met de auto naar vergaderingen en natuurlijk naar het werk zonder de rompslomp van het openbaar vervoer. Op die manier denk ik dat ik iedereen en mezelf tevreden zal stellen. Dit is weer een stap voorwaarts voor het bedrijf.