Wat is de ideale tas voor werk: kantoor editie

Wat is de ideale tas voor werk kantoor editie

Je kent het vast wel, je hebt van werk belangrijke documenten meegenomen en in je werktas gedaan. Maar je komt thuis en ze zien er toch niet meer zo netjes uit als toen je ze er in deed. Tja die mapjes passen niet zo goed in je tas helaas. Of voor je werk heb je een laptop aangeschaft en die wil je niet op je bureau laten liggen. Die gaat dan elke dag mee naar huis en daar heb je een goede tas voor nodig. Hoe kies je de juiste tas voor een laptop, papieren, je lunchpakket, flesje drinken en telefoon. Het moet allemaal passen en het zou ook prettig zijn als de laptop veilig, droog en stootvrij vervoerd kan worden.

Rugzakken

Er zijn veel handige rugzakken maar dan moet je wel een stevige hebben met veel vakken zodat je al je papierwerk apart kan houden om zo de kans op kreukels kan verminderen. Dus geen simpele of te kleine rugzak. Er zijn dan nog steeds veel verschillende soorten rugzakken waar je uit kan kiezen. Een goede stevige eastpak rugzak zal altijd zijn werk doen maar zal misschien toch niet helemaal zijn wat je wil. Je hebt een aantal stevige rugtassen die ook goed waterdicht zijn, voor de mensen die op de fiets naar het werk gaan een echte must. Dus als je een rugtas nodig hebt, denk er dan aan dat je genoeg ruimte hebt om je laptop en andere documenten op te bergen.

Schoudertas

Vooral de mensen die met de auto of de trein naar hun werk gaan zie je met een schoudertas. Veel mensen die een kantoorbaan hebben gebruiken deze tas met een duidelijke reden. Ze hebben namelijk veel ruimte en doordat ze stevig zijn heb je weinig kans dat je papieren gaan kreukelen. Het risico van een grote tas is dat je er teveel spullen in stopt, hierdoor kan de tas zwaar worden wat zorgt voor een belasting aan de schouden. Het is aan te raden om regelmatig te wisselen van schouden, maar het is beter om de tas regelmatig leeg te ruimen.

Handtas

De handtas wordt steeds populairder, niet alleen voor dames maar ook heren beginnen de praktische waarde van een handtas te zien. Je telefoon, portemonnee en aansteker in je skinnyjeans proppen is geen gezicht. Een handtas is zowel handig als stijlvol. Een bijkomend voordeel, je hoeft die grote werktas niet overal mee naar toe te slepen.

Andere handige benodigdheden

Naast de laptop zijn er meer kantoorartikelen die je werkdag prettiger, makkelijker en comfortabeler kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan een extreme harde schijf waar je belangrijke data als back up kan plaatsen. Met een ergonimische muis en toetsenbord red je een werkdag prima en vergeet ook niet om een tweede scherm op ooghoogte plaatsen zodat je geen problemen met je nek en schouders krijgt.