Zo verkoop je jouw sloopauto in Den Haag

Zo verkoop je jouw sloopauto in Den Haag

Is uw auto total loss of krijgt u door veel mankementen geen APK meer, dan is het een beschadigde of gesloopte auto. Op afgedankte auto’s kunt u altijd uw geld terugkrijgen. Maar als u van uw sloopauto af wilt, waar kunt u dan in Den Haag terecht? Wilt u uw sloopauto verkopen in Den Haag, kies dan voor een betrouwbaar en eerlijk autosloopbedrijf.

Wat is het verschil tussen een sloopauto en een schadeauto?

Sloopauto’s zijn auto’s die in zo’n slechte technische staat verkeren dat APK niet beschikbaar is. Op een dag betekent dat als je autobezitter bent, je maar één ding hoeft te doen: naar Den Haag gaan en je sloopauto verkopen en wat geld verdienen. Als u een ongeluk krijgt en uw auto is volledig vernield, kortom: de auto is volledig verloren, u heeft te maken met een beschadigde auto. Beschadigde auto’s mogen natuurlijk niet meer de weg op, dus verkoop de wrakstukken het beste.

Hoe werkt het verkopen van een schadeauto?

Heeft u een afgedankte of beschadigde auto, neem dan contact op met de Nationale Sloop autorecyclingdienst in Den Haag. De betrokken telefoonmedewerkers zullen vragen welk merk auto het is, welk type het is en in welk jaar het is geproduceerd. Ook stelde hij vragen over de omvang van de schade. Het bedrijf kan u ook vragen om enkele foto’s van de schade via internet te sturen om de restwaarde van de auto in te schatten. Hierna zal de Landelijke Ophaaldienst Sloopauto’s in Den Haag een aanbod doen om de auto’s over te nemen. Als u akkoord gaat met dit aanbod, boeken we een reddingswagen om uw gesloopte of beschadigde auto bij u op te halen.

De voordelen van het omgaan met autowrakken

Uw sloopauto verkopen Den Haag heeft meerdere voordelen. Ten eerste hoef je niet zelf met de auto te rijden om het bedrijf te saboteren. De auto wordt voor u opgehaald door een recyclingbedrijf. Dat scheelt natuurlijk tijd, maar het scheelt ook kosten: als je zelf met de auto naar het sloopbedrijf moet rijden, moet je ervoor betalen. Het is nu niet nodig. Ten tweede is een groot voordeel dat je ook je geld terug kunt krijgen voor een auto die in principe waardeloos is. Zo houdt u nog een aardig zakcentje over op uw gesloopte of beschadigde auto!