5 geweldige restaurants in Den Haag

5 geweldige restaurants in Den Haag

Hagedis

Restaurant Hagedis is gelegen in het centrum en aan de rand van het Zeeheldenkwartier. Alleen al het historische gebouw, het voormalige schoolgebouw, is een bezoek waard. Hier eet je vegetarisch, biologisch en seizoensgebonden. Er staan ​​al zes kaasfondues op het menu. Vegetarische gerechten zijn ook mogelijk. Als finishing touch raden we een heerlijke handgemaakte lavendel- of gembersnoepjes aan.

Greens in the Park

Groenen in het Park Westbroekpark, een prachtig park tussen de binnenstad en Scheveningen. Greens heeft een biologische moestuin. Mensen die verder van de arbeidsmarkt staan ​​verbouwen hier groenten en kruiden die op je bord belanden. Verser wordt het niet! De rest van de ingrediënten komen van lokale leveranciers. Er wordt gebruik gemaakt van seizoensproducten waardoor het menu steeds wisselt. Hier bent u één met de natuur, of u nu in een stijlvol ingerichte serre of buiten in een prachtige tuin zit.

Baladi Manouche

Als je het niet weet, loop je er zo langs. En dat moet je eigenlijk niet doen, want hier krijg je de lekkerste Libanese manush: flatbread, elke dag vers gebakken in Baladi manush, met keuze uit verschillende toppings. Mis de frisse limonade met een Libanese smaak niet. Het is klein en meer geschikt voor lunch of tussendoortje, maar erg lekker en zeer betaalbaar.

Palmette

Palmette is een prachtig ingericht restaurant met marmeren tafels en fotogenieke fresco’s. Hier waan je je in een Parijse bistro. Het menu is ook grotendeels Frans, allemaal even heerlijk. Palmette gaat vroeg open, dus je kunt hier een croissant pakken – heel Frans. U kunt ook genieten van een cocktail op het gezellige Place-terras.

Srikandi

Den Haag wordt ook wel “The Widow of India” genoemd. Dit zie je terug in veel Indonesische restaurants in de stad. Welke moet je kiezen? Srikandi is mijn favoriet. Je gaat hier niet voor de entourage, maar voor de lieve en attente bediening. En natuurlijk het eten: authentiek Indonesisch eten. Je zult hun saté gambin en nasi lemak nooit vergeten!