Zo verander je de garage in een mancave

Zo verander je de garage in een mancave

Je hebt geen ruimte nodig om je auto te parkeren, dus waarom zou je hem niet eenvoudig omtoveren tot een plek waar je menselijke dingen kunt doen? Het kost een stuk minder, kost lang niet zoveel tijd of moeite als wanneer u een extensie aan uw huis zou toevoegen.

Waar veel mensen mee worstelen bij het maken van een mannengrot, is wat ze erin moeten stoppen, dus hier zijn een paar handige tips.

Goed plannen

Het eerste dat u moet doen, is beslissen hoe uitgebreid en gedetailleerd deze garageconversie zal zijn. Als de ruimte dagelijks zal worden gebruikt en om in te slapen, moet u investeren in de juiste apparatuur (isolatie, airconditioning, centrale verwarming enz.) – u moet ook overwegen waar u woont, als een plaats die het hele jaar door invriezen heeft geen airconditioning nodig en vice versa.

Hoe wil je dat deze kamer eruit komt te zien? Wil je zo ver gaan dat het eruitziet als een andere kamer in huis? Als dat zo is, zul je veel meer werk moeten verzetten dan wanneer je slechts een paar stoelen en een minikoelkast zou toevoegen.

De muren

Het isoleren van de muren is belangrijk omdat het u in de loop van de tijd veel geld zal besparen en uw mannenhol een comfortabelere, ontspannendere omgeving maakt. Vooral als uw garage vrijstaand is, heeft deze niet het voordeel dat u de airconditioning of verwarming vanuit het grootste deel van uw huis ervaart.

Je hebt misschien niet eens een garage om te isoleren, dus als dat het geval is, zoek dan niet verder dan Dencroft Garages. Hun ervaren, vriendelijke personeel zorgt voor garages van topkwaliteit voor uw huis

Vergeet de meubels niet

Zorg ervoor dat je mancave op maat is gemaakt voor jou en je eisen, dus als je de jongens wilt hebben om naar sport te kijken, investeer dan in een paar stoelen en misschien zelfs een bank. Of misschien is er een pokeravond in welk geval je een tafel en stoelen moet kopen. Oh, een minikoelkast is ook een must.

Als je niet weet welk meubilair je in je mannenhol moet plaatsen, zoek dan niet verder dan dit artikel, dat je fantastische meubelideeën voor je mannenhol geeft.

De man caveyness

Nu komt het leuke gedeelte, een mannengrot is geen mannengrot zonder de juiste items, dus het is tijd om er je eigen grot van te maken. Misschien wil je je garage in sommige gebieden nog steeds een garage houden, met gereedschap aan de muur en kampeerspullen opgeborgen, maar wat je nog meer met je garage doet, is het leuke gedeelte. Maar vergeet niet om het comfortabel te maken, zodat er een plek is om te ontspannen en jezelf weg te nemen van de stress van het dagelijks leven.

Je kunt daar een entertainmentsysteem plaatsen, samen met kunst en posters van je favoriete films en sportteams – dit is je kans om je eigen ruimte te maken, dus verspil het niet.