Borstelmat: de ideale deurmat voor particulieren en bedrijven!

Borstelmat: de ideale deurmat voor particulieren en bedrijven!

Ben je vuil afkomstig van buiten meer dan zat? Heb je geen zin meer om dagelijks de vloer van je keuken, hal of kantoor te dweilen? Een borstelmat is de ideale manier om vuil buiten de deur te houden. Deze deurmat zorgt voor een schone entree en houdt ook je vloer in huis schoon. Waarin verschilt een borstelmat van een droogloopmat en welke voordelen biedt het wanneer je beide deurmatten met elkaar combineert? We leggen het je graag uit.

Wat is een borstelmat?

De borstelmat is een deurmat geschikt voor buiten. Een borstelmat van goede kwaliteit beschikt over harde borstels. Hardnekkig vuil van schoenzolen wordt perfect verwijderd door je voeten over deze borstels te schrapen. Vuil, zand, bladeren en steentjes zakken tussen de borstels weg zodat je altijd zeker bent van een schone entree. Dit maakt de borstelmat geliefd bij woonhuizen, maar ook winkels en bedrijven maken er graag gebruik van. Het draagt namelijk bij aan een prettige ontvangst van klanten en leveranciers.

Waarin verschilt een borstelmat van een droogloopmat?

Het belangrijkste doel van een borstelmat is het verwijderen van vuil onder schoenzolen. Dit type mat is dan ook een kei in het schoonborstelen van schoenen. Dit maakt de borstelmat een aantrekkelijke keuze optie wanneer je waarde hecht aan een schone hal, keuken of bedrijfsvloer. De droogloopmat daarentegen heeft als doel om vocht te absorberen. Een goede droogloopmat absorbeert wel acht liter vocht per vierkante meter. Dit scheelt je natuurlijk het nodige dweil- en schoonmaakwerk. Beide deurmatten zijn onmisbaar voor woningen en bedrijfspanden!

Combineer de borstelmat met een droogloopmat

Wil je de voordelen van een borstelmat en droogloopmat met elkaar combineren? Leg dan buiten een borstelmat neer bij je voor- of achterdeur en plaats binnen een droogloopmat. Vuil is een grote boosdoener en die houd je met een borstelmat perfect buiten de deur. Tegelijkertijd verzeker jij je met een droogloopmat van minder nattigheid in huis. Dit is belangrijk, want een natte vloer is vaak glad en leidt daarom al snel tot de nodige ongelukken. En daar zit natuurlijk helemaal niemand op te wachten.

Ga voor een schone en veilige entree

Mensen op een prettige manier ontvangen? Investeer in een schone en veilige entree door middel van een borstelmat. Zand, grond, bladeren en grind blijven achter in de borstelmat zodat je niets hoeft schoon te maken. Pak het slim aan en combineer de borstelmat met een droogloopmat. Deze mat reinigt schoenzolen als een handdoek en dus houd je ook vocht op een slimme manier buiten de deur. Een beter ontvangst kan jij je gasten niet wensen! Kortom: investeer in een borstel- en droogloopmat en ga voor een mooie en veilige entree.