Relatiegeschenken voor in de winter

Relatiegeschenken voor in de winter

Ook al is het nu nog volop lekker weer en raken we in de komende weken wellicht nog de 30 graden weer aan. Verschillende bedrijven gaan zich nu al opmaken voor de wintermaanden. Omdat sommige bedrijven in de winter relatiegeschenken uitdelen zijn er al veel mensen druk met de mogelijkheden voor de komende winter. Want er moet goed gedacht worden over het relatiegeschenk, de bedrukking en de manier van uitdelen aan de relaties, werknemers, klanten of andere doelgroepen. Daarom werken bedrijven nu al aan het wintergeschenk. Wilt u wat inspiratie opdoen voor leuke relatiegeschenken voor in de winter? Lees dan snel verder! Want hieronder worden enkele voorbeelden gegevens uit het assortiment van De Pennenboer. Bekijk ze en bestel eenvoudig via de webshop van De Pennenboer!

Verwarmende wintergeschenken

Tijdens de winterdagen is het noodzakelijk om warme kleding te dragen, maar is het ook erg lekker om binnen op te warmen. Daarvoor heeft De Pennenboer uitstekende relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan een muts bedrukken. Wanneer de bedrukte muts buiten gedragen wordt kan iedereen de bedrukking zien, daarnaast houdt u uw relatie, klant of werknemer warm. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor handschoenen, sjaals of beanies. Daarnaast biedt De Pennenboer ook geschenken voor binnen om op te warmen. Denk bijvoorbeeld aan een fleecedeken of een bedrukte mok voor lekkere warme chocolademelk. Kortom, vele mogelijkheden beschikbaar!

Handige en functionele wintergeschenken

Natuurlijk gaat het in de winter niet alleen maar om het verwarmen van uw klanten, relaties of werknemers. Daarnaast kunt u hen namelijk ook geschenken bieden die goed van pas kunnen komen. Laat bijvoorbeeld een ijskrabber bedrukken en deel deze uit. Daarmee geeft u een geschenk dat goed gebruikt kan worden. Want het komt regelmatig voor dat u ’s ochtends toch even moet krabben. Dan heeft u met een bedrukte ijskrabber een ideaal geschenk voor de winter! Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om lippenbalsem en poncho’s bedrukken of kerst- en sinterklaaspakketten samenstellen bij De Pennenboer. Hiermee heeft u de perfecte geschenken voor de winter!

Uitgebreid assortiment van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs

Bij De Pennenboer wordt er een uitgebreid assortiment aangeboden in diverse categorieën. Dankzij dit assortiment is het voor vrijwel elk bedrijf mogelijk om voor elke situatie en elke doelgroep een geschikt relatiegeschenk te vinden. Daarnaast zijn alle geschenken van uitstekende kwaliteit en worden die aangeboden tegen scherpe prijzen. Ongeacht het geschenk ontvangt u altijd een gratis digitale proefdruk waarop u het resultaat van de bedrukking alvast kan zien. Wilt u nog dingen aanpassen, dan is dat mogelijk. Uw relatiegeschenken worden pas na uw akkoord bedrukt door de specialisten van De Pennenboer!